Helpen.be IT-helpdesk website & webhosting


Ga Terug   Helpen.be IT-helpdesk website & webhosting > Forum > Software > Algemeen software
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Algemeen software Algemene vragen en hulp i.v.m. software. Geen Windows-vragen!

Gesloten onderwerp
 
Onderwerpopties Weergavemodus
  #1  
Oud 13-02-2005, 12:15 AM
rushmore rushmore is offline
Junior Member
 
Geregistreerd op: Oct 2003
Locatie: Antwerpen
Berichten: 8
config.msi

Totnogtoe is het me niet gelukt om het Belgacom Security Pack 2005 (waarin Norton Internet Security zit) te installeren.
In de loop van de setup wordt gevraagd naar Config.msi en dat vind ik nergens. De installatie wordt dan onderbroken en weer ongedaan gemaakt.
Kan er iemand mij helpen?
  #2  
Oud 13-02-2005, 03:12 AM
DaMonkey's Avatar
DaMonkey DaMonkey is offline
Hero Member
 
Geregistreerd op: Jan 2004
Berichten: 561
Re: config.msi

is het gedownload of op cd?
indien op cd: staat het er op? (het kan beschadigd zijn)
anders moet je eens op google kijken, want dan gaat het om een windows update of iets dergelijk, of contact opneme met belgacom, omdat hun installatie cd niet volledig is.
is het gedownload? kijk of het bestand op de server staat

vermeld ook de versie van windows, dan kunnen wij eens kijken

DaMonkey ;-
__________________
DaMonkey ;-
  #3  
Oud 13-02-2005, 03:26 AM
Elie Elie is offline
Hero Member
 
Geregistreerd op: Nov 2003
Berichten: 646
Re: config.msi

Zorg ervoor dat je windows naar SP2 geupdate is als je met winxp werkt. Ik heb met dit pakket ook problemen gehad onder een windows xp zonder SP2.
__________________
AMD athlon XP 2500+; ASUS A7V600; 2x 120 GB Maxtor Diamondmax 9 SATA Raid; Herc 3D prophet 9800 pro; 512MB DDR400 apacer<br /><br />Pointersystems laptop<br />Pentium M 735 (1.7GHz); 512MB DDR266; 40GB
Sponsored links
  #4  
Oud 13-02-2005, 11:14 AM
rushmore rushmore is offline
Junior Member
 
Geregistreerd op: Oct 2003
Locatie: Antwerpen
Berichten: 8
Re: config.msi

Dag DaMonkey,

Bedankt voor de vlugge reactie!

is het gedownload of op cd?
Op cd.
indien op cd: staat het er op? (het kan beschadigd zijn)
Heb bij wijze van proef de cd-rom even geďnstalleerd op een andere pc. Fluitje van een cent. Dus zeker niet beschadigd.
anders moet je eens op google kijken, want dan gaat het om een windows update of iets dergelijk, of contact opneme met belgacom, omdat hun installatie cd niet volledig is.
Heb al een berichtje naar Belgacom gestuurd en zal zeker eens op Google kijken.
is het gedownload? kijk of het bestand op de server staat

vermeld ook de versie van windows, dan kunnen wij eens kijken
Windows XP Pro.

Rushmore
  #5  
Oud 13-02-2005, 11:25 AM
rushmore rushmore is offline
Junior Member
 
Geregistreerd op: Oct 2003
Locatie: Antwerpen
Berichten: 8
Re: config.msi

Citaat:
Origineel gepost door Elie
Zorg ervoor dat je windows naar SP2 geupdate is als je met winxp werkt. Ik heb met dit pakket ook problemen gehad onder een windows xp zonder SP2.
Sponsored links
Gesloten onderwerp

Bookmarks


Momenteel bekijken: 1 (0 leden en 1 gasten en/of zoekmachine bots) actieve gebruikers dit onderwerp
 
Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smiley's zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Sponsored links
Deze website is gehost bij: Dutchzone Webhosting


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 12:10 AM.


Forum software: vBulletin, versie 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd. u aangeboden door Dutchzone
Alle inhoud is beschermd door de copyright wetgevingAd Management by RedTyger